Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

(FOTO) BOMBA S POLJUDA! Tajnoviti čovjek iz lože došao po Carrilla – Hajduk ostaje bez trenera!?

Autor: Bruno Herljević

Tučnjava u svečanoj loži između delegacija Dinama i Hajduka, navijački sukob s policijom, bakljade i transparenti, totalno su skrenuli medijsku pozornost s jednog zanimljivog detalja.

Kao što se i očekivalo, o derbiju Dinama i Hajduka priča se i danima nakon što je on završio. Dinamična završnica s čak tri gola, podjela bodova, tučnjava u svečanoj loži između delegacija Dinama i Hajduka, navijački sukob s policijom, bakljade i transparenti, totalno su skrenuli medijsku pozornost s jednog zanimljivog detalja.

Naime, mađarski mediji primijetili su kako je u svečanoj loži Poljuda sjedio čovjek koji bi mogao odvući španjolskog stratega Joana Carrilla iz Hajduka. Derbi je pratio predsjednik Mađarskog nogometnog saveza Sandor Csanyi kojeg bi zapravo i malo tko primijetio da se nisu detaljno pregledavale slike iz lože.

Mađarska je ostala bez izbornika negdje otprilike kada i Hrvatska bez Čačića, također zbog loših rezultata u kvalifikacijama, a nadrapao je Bernd Strock. Inače, baš je taj izbornik zaslužan za plasman i dobru igru u Francuskoj 2016. godine na Euru kada su se Mađari nakon 30 godina domogli prvesntva i na kraju završili prvi u skupini ispred Islanda, Portugala i Austrije. Strock je ispao u osmini finala od Belgije, no u kvalifikacijama za SP nije bio uspješan i sada se traži njegov nasljednik.

Inače, Carrillo je dio svoje trenerske karijere proveo u Mađarskoj kada je trenirao Videoton i osvojio naslov prvaka. Mađarski mediji pišu kako Carrillo do sada nije bio među kandidatima za reprezentaciju, ali da posjet predsjednika mađarskog saveza mora biti znak. Također je važno znati kako je Csanyi glavni direkotr OTP banke koja je kupila Splitsku banku, a Splitska je jedan od sponzora Hajduka. Ta činjenica može koristiti ako Mađar želi dovesti Carrilla, a možda je samo došao pogledati derbi, no treba primijetiti kako je sjedio odmah kraj predsjednika Kosa pa to valjda mora nešto značiti…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.