(FOTO) BILIĆ SE POSUO PEPELOM, ALI NAVIJAČI SU PODIVLJALI: ‘On je najgori menadžer u povijesti’

Autor: Bruno Herljević

Navijači su doista izgubili strpljenje i već se pokrenula akcija na društvenim mrežama

West Ham hrvatskog stratega Slavena Bilića poražen je kod kuće od Brightona s 3:0 u devetom kolu Premiershipa. Jasno je kako bi ovaj debakl mogao biti presudan za bivšeg izbornika Hrvatske, a toga je i on svjestan.

“Teško mi je biti pametan u ovom trenutku. Preuzimam potpunu odgovornost za ovaj rezultat, ne želim se skrivati. Nismo u dobroj situaciji i neka uprava napravi što god misli da je potrebno. Ja sam borac, ali neka oni odluče. Razočaran sam naravno, ne volim upirati prstom u igrače, ali ovo danas nije bilo dobrio. Ispričavam se navijačima”, izjavio je Bilić nakon utakmice.

Bilić i igraču bili su žestoko izviždani na poluvremenu i na kraju utakmice.

“Moramo pogledati u lice jedni drugima i analizirati što je krivo. Imamo dobru momčad, a igramo užasno. Nije to ni do trenera, mi igrači smo jednako krivi za ovo. Nedopustivo je kako igramo i potpuno mi je jasno da su navijači nezadovoljni”, kazao je branič Jose Fonte.

Navijači su doista izgubili strpljenje i već se pokrenula akcija na društvenim mrežama, koja već dospjeva u medije, a žestoko zagovara Bilićev odlazak.

“Ovo nije čudno pa Bilić ovako igra već sezonu i pol”, komentirao je jedan od navijača. Drugi pak veli kako je Bilić “jedan od najgorih menadžera u povijesti Premiershipa”.

Veliki dio navijača zamjera mu što ignorira Tonija Martineza, sjajno španjolskog napadača koji je za U23 momčad zabio 21 gol u isto toliko nastupa. West Ham je ove sezone dao samo osam golova pa je jasan vapaj za golgeterom.





Engleski mediji tvrde kako je Bilić uz Ronalda Koemana glavni kandidat za sljedeći otkaz u engleskom prvenstvu.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.