FACEBOOK

(FOTO) BBB-ovci i ULTRASI STIŽU U POMOĆ: ‘Dalmacija je branila Slavoniju, Slavonija Dalmaciju. Nema predaje’!

Autor: Bruno Herljević

Ubrzo su se odlučile pridružiti i još neke navijačke skupine. Organizirali su se i navijači Dinama Bad Blue Boys, koji su još u ponedjeljak navečer krenuli prema Splitu.

Torcida je mobilizirala svoje članove da pomognu vatrogascima u gašenju razornih i katastrofalnih požara koji bukte Dalmacijom. No, ubrzo su se odlučile pridružiti i još neke navijačke skupine. Organizirali su se i navijači Dinama Bad Blue Boys, koji su još u ponedjeljak navečer krenuli prema Splitu.

“Bad Blue Boysi dolaze u Split kako bi pomogli Torcidi u gašenju požara koji haraju Dalmacijom. Spominju se i još neka imena navijačkih skupina. Ova dva rivala zajedno su pomogla i u polavama u Slavoniji. Prije svega, Hrvatska! Ajmo svi zajedno, kao i ’90-ih. Bit će vremena za rivalstvo kad sve prođe. Nema predaje! Samo Hrvatska”, napisali su BBB-i na jednoj od neslužbenih Facebook stranica.

Osim BBB-a u akciju su krenuli i Slavonci, odnosno, vinkovački Ultrasi, navijači Cibalije. Cibalijini Ultrasi preko Facebooka su najavili svoj dolazak u Split!

“Pozivamo sve svoje članove i ljude dobre volje koji imaju želju i mogućnost pomoći Dalmaciji u obrani od požara da budu u stanju PRIPRAVNOSTI. Ako bude potrebno zbog pogoršanja stanja na terenu sljedećih dana, spremni smo se staviti na raspolaganje nadležnim institucijama. Svi zainteresirani će u tom slučaju biti obavješteni o daljnim koracima. DALMACIJA JE BRANILA SLAVONIJU, SLAVONIJA DALMACIJU”, poručuju Ultrasi.

(FOTO) POŽAR UJEDINIO NAVIJAČE: Torcida, BBB i Ultras rame uz rame protiv vatrene buktinje: ‘Dobro smo i napredujemo’!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.