FOTO: YouTube

FAKIN ENGLESKOG NOGOMETA ‘POPLJUVAO’ KLOPPA: Zbog Lovrena se okomio na Liverpoolovog trenera

Autor: Željka Orešković

"U prošlom kolu pobijediš Arsenal s 4-0, a onda promijeniš zadnju liniju, izostaviš Lovrena i ubacis Klavana?!"

U subotnjem derbiju Premier lige, između Manchester Cityja i Liverpoola, Jurgen Klopp izveo je mali pokus koji mu se, izgleda, obio o glavu. Naime, umjesto Dejana Lovrena, u prvoj postavi Redsa bio je Ragnar Klavan. Liverpool je utakmicu maestralno izgubio rezultatom 0:5, a baš je Klavan napravio grešku koja je dovela do prvog Cityjevog pogotka.

Liverpoolu nije pomogao ni crveni karton kojeg je kasnije u utakmici “zaradio” Sadio Mane.

 

Ni fakinu Bartonu nije bio jasan Kloppov potez

Joey Barton, koji iza sebe ima niz incidenata, također je komentirao Kloppovu odluku da Lovrena zamijeni Klavanom. Priznao je da mu ništa nije jasno.

“Iznenadio sam se kada sam vidio postavu Liverpoola. U prošlom kolu pobijediš Arsenal s 4-0, a onda promijeniš zadnju liniju, izostaviš Lovrena i ubacis Klavana?! On  se kao igrač nije proslavio u Liverpoolu, a kad ideš na Etihad, želiš da ti zadnja linija bude pouzdana i povezana i da igrači znaju tko je gdje. Nakon isključenja su izgledali potpuno nepovezano”, kazao je Barton za TalkSport.

“Mislim da Liverpool ne bi pobijedio ni da je ostao s 11 igrača, City je predobro igrao to popodne. U Liverpoolu se trebaju zabrinuti zbog igre svoje obrane”, zaključio je bivši veznjak Manchester Cityja, Newcastlea i QPR-a.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.