Facebook

ETO, SAD SI DOBIO SVOJE: Navijač provocirao Marka Pjacu, a onda mu je Pjaca majstorski odgovorio (FOTO)

Autor: Bruno Herljević

'Rosoneri' su bili vrlo blizu dovođenja Marka Pjace, a čak je i potpredsjednik kluba Adriano Galliani dolazio u Zagreb na pregovore, ali Pjaca je ipak otišao u Torino. To očito nije dobro 'sjelo' navijačima 'Rossonera'.

Hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, ovoga ljeta otisnuo se u svoju veliku životnu avanturu. Zagrebački Dinamo zamijenio je dresom talijanskog prvaka Juventusa, a ‘Bianconeri’ su ga pratkički preoteli ligaškom rivalu Milanu. ‘Rossoneri’ su bili vrlo blizu dovođenja Marka Pjace, a čak je i potpredsjednik kluba Adriano Galliani dolazio u Zagreb na pregovore, ali Pjaca je ipak otišao u Torino.

To nije dobro ‘sjelo’ mnogim navijačima Milana koji se i dan danas žeste zbog prevrata. Jedan takav, pomalo ogorčeni navijač, odlučio je provocirati Pjacu preko Twittera.

“Kako je na klupi, prijatelju moj”? Napisao je navijač Milana Pjaci, a ovaj mu je na sveopće iznenađenje odgovorio.

“Klupa ili ne, to je ipak klupa Juventusa, svakako pokušaj ako ćeš imati priliku”, odgovorio mu je Pjaca.




Na koncu je navijač pokušao biti dominantniji pa je uzeo zadnju riječ. “Ja bih ipak radije sjedio na klupi kluba koji ima sedam naslova europskog prvaka i koji ju ponovno može osvojiti”, komentirao je navijač, ali očito ne prati toliko nogomet koliko se čini jer je Pjacin Juventus i ove godine glavni favorit za naslov prvaka Italije, a često se spominje i kontekstu favorita za osvajanje Lige prvaka dok Milana nema ni na radaru.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.