Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

EMOTIVNI RASTANAK ‘PLAVOG ANĐELA’ OD DINAMA: ‘Ovo nije zbogom Hrvatskoj’!

Autor: Bruno Herljević

Čileanacu je boravak u Hrvatskoj ostao u lijepom sjećanju i odlučio se oprostiti emotivnom objavom.

Angelo Henriquez od srijede je, sada je to i službeno, bivši igrač Dinama. Nakon tri godine napušta Maksimir i Dinamo, koji je na njemu zaradio skromnih milijun i pol eura. Istina, od Henriqueza, koji je došao iz Manchester Uniteda, očekiovao se veliki transfer, ali Čileanac je, realno, podbacio.

Iz Dinama moraju biti zadovoljni, htjeli to ili ne htjeli jer su vratili barem dio uloženih sredstava, odnosno, ono što su i platili Unitedu za otkup. Cilj od dva i pol milijuna eura na njihovu žalost nije postignut. Bilo je ranije boljih ponuda, ali ranije je Henriquez bio u formi, a sada već dugo nije.

Njegovim odlaskom otvorilo se mjesto za Marija Gavravića koji bi bez odštete trebao napustiti Rijeku pa će odlazak Henriqueza neće tako teško pasti Cvitanoviću. No, čini se kako je dosta teško pao samom Čileancu.

Čileanacu je boravak u Hrvatskoj ostao u lijepom sjećanju i odlučio se oprostiti emotivnom objavom.

“Želim zahvaliti Dinamu za ove 3 godine. Hvala trenerima, igračima, upravi i svima u klubu zbog kojih sam se osjećao kao kod kuće. Hvala Vam na svim lijepim trenucima i sportskim uspjesima koje ću pamtiti do kraja života. Ovo nije zbogom Hrvatskoj i svim prijateljima koje sam stekao, i dalje ću nastaviti dolaziti i uživati u ljepotama ove prekrasne zemlje”, napisao je Angelo.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.