Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO! RIJEKA KRADE HAJDUKU NAJBOLJEG NAPADAČA I TO BEZ ODŠTETE!

Autor: Bruno Herljević

Doznali smo kako Rijeka priprema jednu veliku 'krađu' u domaćem prvenstvu

Ne strahujte za Rijeku, ima Mišković dobar plan. Premda je aktualni prvak Hrvatske ove zime, odnosno sezone ostao bez gotovo cijele šampionske momčadi, novi vlasnik Mišković, sportski direktor Juričić i strateg Kek imaju plan kako izgraditi novu i još jaču momčad.

Istina, otišla su neka velika imena, nositelji momčadi, poput Mišića, Vešovića, Gavranovića i Eleza, ali najavljen je dolazak vrlo zanimljivih imena poput Luke Capana i Antonija Čolaka, kojem pojedinci tepaju da bi mogao postati “novi Mandžukić”. Spominju se tu, kako doznajemo, još neka imena, poput Bojana Kneževića iz Dinama i mladog BiH nogometaša Marijana Ćavara iz Zrinjskog kojeg navodno potražuju i Dinamo i Maribor.

No, doznali smo kako Rijeka priprema jednu veliku ‘krađu’ u domaćem prvenstvu. Naime, mađarski nogometaš Marko Futacs, ponajbolji napadač Hajduka koji je prvi dio sezone bio ozlijeđen, ne želi produžiti ugovor s Hajdukom, a njegov je menadžer stupio u kontakt s Rijekom.

Futacsu istječe ugovor 30. lipnja ove godine, dakle ima pravo otići iz Hajduka bez odštete, odnosno Rijeka može dati simboličnu odštetu ako ga želi dovesti već sada na zimu. Također doznajemo kako bi Hajduk pristao poslati Futacsa u Rijeku, a da Rijeka za uzvrat pusti Marina Tomasova na Poljud.

Futacs je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Hajduka, zabio je 21 pogodak u 28 utakmica i tip je napadača kakve Matjaž Kek voli, robusan i stasit te odličan u igri glavom i nogom. Futacs je ove sezone, nažalost, odigrao tek pet utakmice i zabio je jedan gol, a izvan pogona je već mjesecima zbog ozljede, no sad je oporavak pri kraju i trebao bi se vratiti na teren vrlo brzo.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.