Screenshot

Edine, pa što to radiš? Džeko skinuo gaće Grku nakon naguravanja, a onda su mu navijači razbili glavu (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

"Hvala Grcima na negostoprimstvu. Jedva ih čekam u Zenici. Sudac? Nepotrebno mi je dao crveni karton, ne znam zašto", poručio je Džeko nakon utakmice.

U skupini H kvalifiakcija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, odgirana je napeta utakmica između Grčke i BiH u Ateni. Završilo je 1:1, a Džeko, Pjanić i društvo ostal su bez pobijede u posljednjim sekundama utakmica kada je Tzavellas zabio za 1:1. Prvo gol djelo je Miralema Pjanića, ali piše se kao autogol Karnezisu od čijih se leđa lopta odbila nakon sjajnog slobodnjaka najskupljeg BiH igrača.

Utakmicu su ipak obilježile ružne scene na tribinama gdje su se navijači Grčke i BiH nekoliko puta pokušali fizički sukobiti, gađali su se bakljama i viješali transparente s odvratnim porukama. No, valja izdvojiti i kako je na terenu bilo odveć zategnutih odnosa. Petnaestak minuta prije kraja susreta, prilikom jednog naguravanja Papadopoulos je slomio kapetana Edina Džeku i ovaj je pao na tlo. U padu je negdje izgubio i živce pa je tako s poda napao Grka i skinuo mu hlačice. Uslijedilo je naguravanje i prijetnje, a sudac je odlučio da će Džeko morati napustiti teren kao i Papadopoulos pa im je podijelio crvene kartone.

Spomenimo još kako je Džeko nakon skidanja gaća protivnku dobio ‘nagradu’ s tribina. Naime, netko od navijača bacio je predmet i pogodio Džeku u glavu. Nije im Džeko ostao dužan.

“Hvala Grcima na negostoprimstvu. Jedva ih čekam u Zenici. Sudac? Nepotrebno mi je dao crveni karton, ne znam zašto. Kaže da sam ja počeo svađu, a jedini sam bio na podu, ne vidim kako je to moguće”, poručio je Džeko nakon utakmice.


Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.