Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Druga strana priče: Pripadnik Armade otkrio pravu istinu o tučnjavi s Torcidom!

Autor: Bruno Herljević

Čitatelj nam je prenio poruku jednog člana Armade koja nudi drugo viđenje jutrošnjeg incidenta na Domagojevoj obali u Splitu.

U Splitu je od ranog jutra poprilično turbulentno. Uoči jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke, brojni su se pripadnici navijačke skupine Armade sjatili u Split i već na samom dolasku u grad upali su u probleme s Torcidom. Izbila je masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo 50-ak ljudi, a prema dosadašnjim informacijama Armada je izvukla deblji kraj.


Detalji masovne tučnjave u Splitu: Riječani prvo provocirali pa vapili: ‘Evo ih, ubit će nas’! (FOTO)


No, svaka priča ima dvije strane pa tako i ova. Iako je informacija neslužbena, čitatelj nam je prenio poruku jednog člana Armade koja nudi drugo viđenje jutrošnjeg incidenta na Domagojevoj obali u Splitu.

“S obzirom da su tovari počeli naravno izmišljat priče po forumima da je Armada dobila batine da vam kažem informacije iz prve ruke… znači armada je prošetala po cijeloj rivi… navijali… popili mirno cugu na rivi u kafiću… otišli prema kolodvoru i tamo se skuplja ekipa Torcide… naoružana bakljama, palicama, kamenjem… naši stali u gard… naravno tovari se nisu ni približili za neku tuču prsa o prsa nego samo su naše gađali svime što su imali… sad tovari po portalima pišu svašta… ali ISTINA je ovo: od naših nitko nije dobio nijedan udarac a kamoli da je ozlijeđen! Ne pušite lovačke priče koje tovari izmišljaju”, tvrdi pripadnik Armade koji je očito imao doticaja s ekipom u Splitu ili ja pak sam sudjelovao u tučnjavi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.