Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Dražen Medić zamalo se potukao s Jeličićem: Nakon teških uvreda redari u posljednji trenutak spriječili tučnjavu

Autor: Bruno Herljević

U 62. minuti s terena su udaljeni predstavnik Zagreba Medić i trener Novigrada Dinko Jeličić i to zbog ružnih riječi koje su si međusobno uputili.

Alfa i omega NK Zagreba, Dražen Medić, zamalo se potukao s trenerom Novigrada Dinkom Jeličićem tijekom utakmice Druge HNL. Ogled sam po sebi nije bio toliko zanimljiv, završilo je bez pogodaka, ali zanimljivo je bilo na relaciji Medić-Jeličić.

U 62. minuti s terena su udaljeni predstavnik Zagreba Medić i trener Novigrada Dinko Jeličić i to zbog ružnih riječi koje su si međusobno uputili. “Majmune jedan”, viknuo je Medić treneru Novigrada Jeličiću, ovaj mu je vratio sa “seljačino jedna”. Nakon toga zamalo je došlo do fizičkog obračuna u tunelu, ali redari su spriječili eskalaciju.

Predsjednik Zagreba i trener Novigrada nisu htjeli komentirati incident nakon utakmice. Medić se preselio na sjevernu stranu tribine, a Jeličić na južnu. No, pobjednik u ovoj utakmici ipak je bio Jeličić koji je na koncu uzeo Mediću vrijedan bod.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.