Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

DRAMATIČNO! OSIJEK IZBACIO IZ MOMČADI PONAJBOLJEG IGRAČA! ‘To se jednostavno ne može i ne smije tolerirati’!

Autor: Bruno Herljević

Neočekivano, trener Osijeka, Zoran Zekić, izbacio je iz prve momčadi ponajboljeg igrača Petra Bočkaja!

“Naš mladi prvotimac Petar Bočkaj suspendiran je zbog kršenja klupske discipline i novčano kažnjen. On je sa suigračima u petak popodne doputovao u Veliku gdje će Bijelo-plavi u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Krupe, ali je trener Zoran Zekić odlučio udaljiti ga iz kadra prvotimaca uslijed ponašanja koje si profesionalni nogometaš ne smije dopustiti. Poruka stručnog stožera je jasna: takav pristup se, jednostavno, ne može, ne smije i neće tolerirati, stoga je Bočkaj trenutno izvan kadra prve momčadi”, poručili su iz kluba.

Jasno je već neko vrijeme da Bočkaj nije u formi, odnosno da nešto ne valja s njim i sa Zekićem. U prvom dijelu sezone je briljirao, zabio je čak šest golova iz slobodnjaka, od kojih je jedan pao protiv moćnog PSV-a.

No, Bočkaj je daleko od forme koju je imao ranije u sezoni, a Zekiću već gori pod petama jer je nanizao 11 remija i previše puta kiksao protiv autsajdera. Bočkaj posljednje vrijeme ulazi s klube i ne pruža baš neke partije, a Osijek je sve dalje od borbe za treće mjesto.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.