Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dramatične scene nakon jadranskog derbija: Torcida napala novinare i igrače, predsjednik Kos intervenirao

Autor: Bruno Herljević

Neugodne scene događale su se nakon utakmice Hajduka i Rijeke koju je Hajduk izgubio na svojemu travnjaku 4:2.

Nezadovoljna skupina od oko 20-30 navijača Hajduka priredila je sačekušu nakon utakmice ispred glavnog ulaza na Poljudu. Ne meti su im bili igrači prvenstveno igrači Hajduka koje su, kako bi koji prolazi, ‘častili’ uvredama i psovkama na zbog loših partija u posljednjih nekoliko utakmica. Nadrapao je i bivši Hajdukovac, a kasnije Dinamovac te sada Riječanin, Franko Andrijašević. On se došao pozdraviti s roditeljima, a Torcida je obitelj Andrijašević ‘nagradila’ s nekoliko psovki.

Ipak, nekolicina Hajdukovaca prošla je dobro, recimo, Biliju i Savvasu su čestitali, pružili im ruku i bodrili ih za sljedeću utakmicu s Maccabijem. No, novinari se baš i nisu tako lijepo proveli. Torcida je navodno prozivala nekolicinu novinara koji prema njihovu stavu pišu kontra Hajduka i žestoko ih ispsovala.

Na koncu pred nezadovoljne navijače izašao je predsjednik Kos koji je pokušao smiriti situaciju. Kos se u razgovoru s navijačima zadržao više od pola sata, a razgovor nije bio nasilne prirode, štoviše, Kos je mirno odgovarao na pitanja navijača. Obećao im da će dati sve od sebe za klub, požalio se da i njega bole porazi od Dinama i Rijeke i na koncu dodao kako probleme u Hajduku ne može riješiti u tako kratkom vremenskom roku.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.