Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

DOZNAJEMO! MIŠKOVIĆEV ŠAMAR MAMIĆU! Smiješnom razmjenom htio uzeti Rijeci najboljeg braniča

Autor: Bruno Herljević

Mišković nije naivan i ova ponuda Dinama je ekspresno odbijena

Kao što smo prvi donijeli u utorak, Rijeka je spremna prodati ponajboljeg braniča i jednog od rijetkih preostalih iz one šampionske momčadi koja je lani uzela dupli krunu. Riječ je, dakako, o stoperu Dariju Župariću.

Ponajbolji branič Rijeke pred velikim je transferom, najvećim za Rijeku ove zime. Stopera Rijeke potražuju Sampdorija, Montpellier i Stuttgart. Pa krenimo redom. Sampdoria nudi 3.250.000 eura plus bonuse, ali bez 20 posto od idućeg transfera koliko Rijeka traži.

Montpellier pak nudi nešto manje, 2.750.000 eura plus bonuse i 20 posto od idućeg transfera, dok Stuttgart nudi 3.100.000 milijuna eura plus bonuse i 20 posto od idućeg transfera, što je realno najbolja ponuda.

No, doznajemo kako se u igru uključio i Dinamo, ali u igri nema previše brojki već je riječ o razmjeni. Dinamo je za usluge Župarića ponudi bivšeg Rijekinog stopera, Marka Leškovića, napadača Dejana Radonjića koji nikada nije dobio priliku zaigrati za modru momčad iz Zagreba i Ivana Fiolića, kojeg je Rijeka već ranije potraživala. Ova razmjena čini se doista smiješnom jer Dinamo nudi dvojicu koja su praktički na transfer listi (Leškovića i Radonjića), dok se Fiolić nikako ne uspjeva nametnuti Cvitanoviću. Inače, Dinamo potražuje stopera jer iz kluba vjerojatno odlazi Leo Sigali.

Ipak, Mišković nije naivan i ova ponuda Dinama je ekspresno odbijena, a navodno se ni Župariću ne ide u Dinamo već želi u inozemstvo.

Saznajemo još kako se priča da Dinamo potražuje i Mateja Mitrovića, reprezentativca Hrvatske koji igra, odnono, ne igra baš previše u Bešiktašu, no, njega navodno nemaju čime kupiti. Inače, da Dinamo ima oko 3.5 – 4 milijuna eura, morao bi 20 posto od transfera proslijediti u Rijeku jer je tako dogovoreno kada je potpisivao za Bešiktaš.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.