Domoljubna Torcida izvjesila transparent kojim je poručila Slovencima što misli o ‘Piranskom zaljevu’

Autor: I.Knežević

Zanimljivo, svaki gol koji je PAOK postigao protiv Lokomotive (6-0) Torcida je dočekala s oduševljenjem, dakako s obzirom na povezanost Lokomotive i Dinama, koja je na rubu zakona.

Veličanstveni dekor priredila je Torcida na sinoćnjoj utakmici protiv slovenskog Kopera, a sjajno navijanje upotpunjeno je i prigodnim domoljubnim pjesmama s obzirom na trenutnu političku situaciju oko Savudrijske vale (Piranski zaljev je slovenski naziv). Torcida je tako u jednom trenutku izvjesila transparent s natpisom “Na kopnu, moru i zraku, ni pedlja hrvatskog teritorija”, a nakon toga su pjevali i domoljubnu pjesmu “Moja Domovina”.

>>> Bravo za Hajduk, ali nije sve bilo tako dobro: Evo što Burić i momčad još moraju popraviti

Torcida se prisjetila i svog tragično preminulog člana Dominika Maršića, a zanimljivo svaki gol koji je PAOK postigao protiv Lokomotive (6-0) Torcida je dočekala s oduševljenjem, dakako s obzirom na povezanost Lokomotive i Dinama, koja je na rubu zakona. No, tragikomično je upravo to što su nam Grci glavni konkurenti za 2 predstavnika u kvalifikacijama Lige prvaka za dvije sezone, tako da, i ako je Torcida u pravu, navijala je protiv svog interesa.

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.