Dok je izlazio s terena dobro izudarao svog trenera!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Trener Nacionala Malvestiti je već u 34. minuti pokušao izvaditi svog igrača Thiaga dos Santosa, ovaj jednostano nije želio izaći van, a kad je ipak morao van napravio je incident velikih razmjera.

Svašta se dogodi na nogometnom terenu, pa i to da igrač ne želi napustiti igru. Svjedočimo tome u Boliviji, iz Prve lige, u dvoboju Nacionala i Sport Boysa zgodila se scena koja je nasmijala ciueli svijet. Trener Nacionala Malvestiti je već u 34. minuti pokušao izvaditi svog igrača Thiaga dos Santosa, ovaj jednostano nije želio izaći van, a kad je ipak morao van napravio je incident velikih razmjera.

Dok je još izlazio s terena počeo je psovati trenera, a onda ga je pokušao i zašaketati svog trenera, nije prestajao s nasilnim činovima sve dok nije došla specijalna policija. Uzgred budi rečeno, njegova momčad je poražena 0-4.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.