Photo:Zeljko Lukunic/PIXSELL

DOBAR POSAO U ITALIJI: Dinamo krade talentiranog napadača iz Milana ispred nosa Arsenala i Borussije

Autor: Bruno Herljević

Napominjemo, ovo nije prvi puta da Dinamo otima talentiranog klinca velikanu, ranije su potpisali Danija Olma koji je na Maksimir došao iz Barcelone.

Zagrebački Dinamo zainteresiran je za 16-godišnjeg talijanskog napadača Antonija Fabozzija. Mladi nogometaš još uvijek nema profesionalni ugovor s Milanom, čiji je član, a spreman je karijeru nastaviti u inozemstvu. Talijanski mediji tvrde kako je jedan od klubova koji se bore za naklonost mladog talenta i zagrebački Dinamo.

Ipak, nije Dinamo jedini koji želi mladog Fabozzija, naime, za njega se otimaju Arsenal, Bayer, Borussija, West Ham, Stoke, Leipzig i mnogi drugi.

Agent mladog igrača potvrdio je interes klubova, ali naglašava kako ne želi ništa poduzimati mimo Milana. Talijani pak nagađaju kako je ovo samo trik za osiguravanje što boljeg ugovora s Milanom. No, Dinamovi skauti navodno su ga gledali u okršaju protiv Cagliarija.

Inače, Dinamo bi Fabozzija mogao dovesti za malu odšetenu klauzulu, odnosno, platio bi Milanu samo ono što je uložio u razvoj nogometaša. Napominjemo, ovo nije prvi puta da Dinamo otima talentiranog klinca velikanu, ranije su potpisali Danija Olma koji je na Maksimir došao iz Barcelone.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.