Photo: Sanjin Strukicl/PIXSELL

Dinamovci tužni nakon poraza: Gojak objasnio: ‘Gol Lyona? Uhvatio me grč pa mi je Rafael pobjegao’

Autor:

"Žao mi je što sam ono promašio glavom, baš šteta, to sam morao zabiti. Moja krivica za gol Lyona? A što da kažem, baš me u tim trenucima uhvatio grč u nozi, pa mi je Rafael uspio pobjeći", kazao je Gojak.

Mora se priznati, Dinamo je odigrao ‘muški’ protiv Lyona, a nažalost i ovoga puta izostao je rezultat. Činjenica je, Dinamo ima kroničnih problema s realizacijom i to se povlači još od dana kada je Zoran Mamić bio trener, a koliko nedostaje pravi ‘killer’ u napadu svjedoči i utakmica protiv Lyona. Bilo je prigoda, ali nitko ih nije znao iskoristiti. Baš zato brojni nogometaši Dinama žale za propuštenim rezultatom.

Desno krilo Dinama, Mario Šitum, odigrao je dobru utakmicu i rekao kako žali za prepuštenim bodovima. “Dobro smo parirali u prvom dijelu, bila je to lijepa izverdba za gledatelje i stvorila se dobra atmosfera. Ipak nesreća nas je nekako našla, morali smo obaviti nekoliko neočekivanih zamjena, ne znam što reći, lijepo su nas izigrali kod gola. Žalim za tim bodom, ali sada se okrećemo prvenstvu. Nemamo se čega sramiti, ostavili smo srce na terenu”, veli Šitum.

U sličnom raspoloženju bio je i ponajbolji igrač utakmice, stoper, Filip Benković. “Dobro smo krenuli u utakmicu, bilo je prilika, ali nažalost nismo ih iskoristili. Izgubili smo i sada se moramo okrenuti utakmicama koje dolaze. Najvažnije nam je ipak samopouzdanje, a ovom utakmicom malo smo podignuli samopouzdanje i igrat ćemo bolje. Meni je stvarno drago što je cijela ekipa ginula, ja se ne želim isticati nimalo, svaka čast suigračim”, kazao je Benković nakon poraza od Lyona.

Svakako najveće iznenađenje na utakmici bio je Amer Gojak, a on također žali za propuštenim prilikama. “Žao mi je što sam ono promašio glavom, baš šteta, to sam morao zabiti. Moja krivica za gol Lyona? A što da kažem, baš me u tim trenucima uhvatio grč u nozi, pa mi je Rafael uspio pobjeći”, kazao je Gojak.

Malo optimizma donio je Josip Pivarić. “Nadam se da je ovo znak nekog boljeg Dinama. To je ipak najvažnije. Nećemo se lagati, Dinamo je u krizi, ali nadam se da je to sada stvar prošlosti. Igrali smo muški, kako je trener tražio od nas. Dali smo sve od sebe i kada nije išlo. Ako ćemo u Osijeku biti na tragu ove utakmice, vjerujem da neće biti problema”, kazao je Pivarić.

Autor: