Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo tvrdi: ‘Slučaj Machado ne postoji’, Machado poručio: ‘Prihvatio sam odluku trenera, nemam problem’

Autor: Bruno Herljević

"Paulo je odigrao puno utakmica nakon ozljede i njegov izostanak protiv Seville bio je isključivo u cilju da ga se odmori", poručili su iz Dinama.

Iz Dinama tvrde kako ne postoji ‘slučaj Machado’. Naime, Modri su oštro demantirali da je Paulo Machado odbio biti pričuva Dinamovim mladim igračima Kneževiću i Pavičiću na utakmici Lige prvaka sa Sevillom.

“Paulo je odigrao puno utakmica nakon ozljede i njegov izostanak protiv Seville bio je isključivo u cilju da ga se odmori. On je profesionalno primio moju odluku i nije pravio baš nikakve probleme. Uostalom, dan kasnije normalno je trenirao s momčadi te konkurira za utakmicu sa Cibalijom. Zar mislite da bi bilo drugačije da je odbio klupu”, poručio je trener Dinama Ivajlo Petev.

Situaciju je komentirao i Machado…

“Ne znam zbog čega se konstantno pojavljuju neistinite priče o meni. Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom i nije bilo nikakvog problema. Nakon Seville vratio sam se treninzima i sve je u redu. Profesionalac sam i ne želim da mediji iznose neistine o meni”, kazao je Machado.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.