Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dinamo rutinski ‘riješio’ Split, junak utakmice fantastični Ante Ćorić

Autor: A.K.K.

Pogodak odluke zabio je Domagoj Antolić, no sve je to kod gola napravio tek zaigravši Ante Ćorić

U utakmici 6. kola Prve hrvatske nogometne lige Dinamo je na svom stadionu u Maksimiru svladao Split s 1-0, pogodak odluke zabio je Domagoj Antolić, no sve je to kod gola napravio tek zaigravši Ante Ćorić, prošao nekoliko igrača i tukao, sjajni bratar Duka udarac je zaustavio,odbio do Antolića kojem je preostao lako zadatak. Split se dotad grčevito obranio i svojim obranama pozornost je plijeniobaš vratar Duka…

Međutim, nije moralo sve tako završiti, samo koju minutu prije Dinamovog pogotka Split je imao sjajnu prigodu, nakon dobro izrađene akcije u vatru je gurnut Pešić koji je sam krenuo prema Dinamovom mlađahnom vtrataru Šemperu koji je još jednom dokazao svoj izvanredni i talent i refleks.

Dinamo je u i u provm dijelu dominirao, no bunker Splita bio je sazdan od svježeg materijala i izdržavao je pokušaje Kranjčarove momčadi. Kad je armatura malo ostarila pao je i Splitov bunker u drugome dijelu.

Autor:A.K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.