Igor Kralj/PIXSELL

Dinamo pogotkom u 82. minuti uspio svladati svoju drugu momčad, Lokomotivu

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Ovom pobjedom Dinamo je barem stavio vlažnu maramicu na bolnu ranu poslije poraza protiv Rijeke u prošlom kolu 2-5, strijelac je bio Benković u 82. minuti...

Iznenađenja nije bilo, uostalom kao i u brojnim prethodnim utakmicama Lokomotive i Dinama, druge i prve momčadi kluba iz Maksimirske 128. Dinamo je pobijedio, u dosadnoj utakmici, Lokomotivu s 1-0 pogotkom Benkovića u 82. minuti. Možda je moglo biti drugačije, jer je sedam minuta prije Lokomotiva imala idealnu prigodu, Grezda je neometan u sjajnoj poziciji tukao iznad vratara Šempera.

U prvom dijelu Dinamo je lagano dominirao, no bilo je to daleko od igre koju bi svaki trener želio imati. Bez konkretnih pokušaja i s davljenjem lopte i gledatelji, onih nekoliko stotina, mahom su se dosađivali.

U nastavku je ritam bio nešto ubrzaniji, no kronično je nedostajalo mašte i kod jednih i kod drugih. Utakmica se počela “kuhati” u zadnjih petnaestak minuta, najprije je Grezda promašio idealnu prigodu i kao i mnoge momčadi i Lokomotivu je zadesila zla kob nakon takvog nevjerojatnog promašaja. Nakon ubačaja Fiolića u 82. minuti Sigali je prsima lijepo spustilo loptu do Benkovića koji gađa precizno za 1-0 Dinama.

Ovom pobjedom Dinamo je barem stavio vlažnu maramicu na bolnu ranu poslije poraza protiv Rijeke u prošlom kolu 2-5

Autor: Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.