Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo objavio cijene ulaznica za Ligu prvaka: Juventus, Sevillu i Lyon gledat će oni s dubljim džepom

Autor: Bruno Herljević

Primjerice, odluči li tročlana obitelj pogledati utakmicu na Maksimiru, morat će izdvojiti za zapadnu tribinu čak 900 kuna (300 kuna po osobi)...

Dinamo je objavio cijene ulaznica za Ligu prvaka. Modri će u skupini elitnog europskog natjecanja igrati s Juventusom, Sevillom i Lyonom, a navijači će imato prilike kupiti paket ulaznica ili pak pojedinačne ulaznice. Ipak, valja naglasiti kako cijene ulaznica prihvatljive uglavnom onima dubljeg džepa.

Primjerice, odluči li tročlana obitelj pogledati utakmicu na Maksimiru, morat će izdvojiti za zapadnu tribinu čak 900 kuna (300 kuna po osobi), a za sjevernu 600 kuna (200 kuna po osobi). Prihvaljtivija opcija je paket, ali samo za jednu osobu, u protivnom bi ta tročlana obitelj morala platiti 800 kuna po osobi…

Paket ulaznica za Ligu prvaka:

– tribina zapad dolje 800 Kuna
– tribina istok 650 kuna
– tribina sjever 500 kuna

Pojedinačne ulaznice za Ligu prvaka:

– tribina zapad dolje 300 Kuna
– tribina istok 250 kuna
– tribina sjever 200 kuna

Pogodnosti jedino vrijede za članove kluba. “Članovi kluba kao i svake godine do sada imat će, uz predočenje važeće članske iskaznice, popust od 20 % prilikom kupovine paketa ulaznica ili pojedinačne ulaznice”, stoji na službenim stranicama kluba.




Paketi se puštaju u prodaju u srijedu 7. rujna, od 10 do 19 sati, a može ih se kupiti na ‘Ticket pointu’ ispred Maksimira. Na dane utakmica Dinama na Maksimiru radno vrijeme Ticket pointa bit će do kraja prvog poluvremena. Internetska prodaja paketa ulaznica počinje također 7. rujna.

Prodaja pojedinačnih ulaznica kreće 24. rujna u razdoblju od 10 do 19 sati. “Prodaja pojedinačnih ulaznica i paketa ulaznica bit će personalizirana te će prilikom kupovine biti potrebno predočiti važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica, a za dijete rodni list, putovnica ili zdravstvena iskaznica)”, poručili su iz Dinama.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.