Pogledajte golove iz Maksimira: Dinamo svladao filijalu Lokomotivu 3-1 (VIDEO)

Autor: I.Knežević

S obzirom na povezanost ovih dvaju klubova i statistiku koja kaže da je Dinamo u zadnjih 17 susreta slavio 16 puta te samo jednom remizirao kad je već osigurao naslov prvaka, utakmica je itekako pod povećalom javnosti kao i Hajduka i Rijeke koji vode bitku za prvo mjesto s Modrima.

U zadnjoj utakmici 18. kola prve HNL Dinamo je na Maksimiru svladao filijalu 3-1. Modri su poveli već u 5. minuti golom Roga, koji se lijepo oslobodio svog čuvara i zabio s vrha kaznenog prostora.

No, Lokosi su izjednačili u 41. minuti. Eros Grezda je pucao, lopta se odbila od jednog Dinamovog braniča i prevarila vratara Eduarda.

Imao je Dinamo u nastavku i dvije stopostotne prilike, ali je udarce Henriqueza Zelenika obranio. U 71. minuti Grezda je opasno pucao, a Eduardo je s naporom izbio loptu u korner. No, odmah nakon te akcije obrana Lokosa je naivno ispala, a Rog se sjurio prema golu Zelenike, zaobišao ga i poentirao za vodstvo Dinama 2-1. U 75. minuti trener Lokomotive odlučio je opasnog Grezdu izvaditi iz igre…




Pitanje pobjednika definitivno je riješio Ante Ćorić koji je pogodio za 3-1…




S obzirom na povezanost ovih dvaju klubova i statistiku koja kaže da je Dinamo u zadnjih 19 susreta slavio 18 puta te samo jednom remizirao kad je već osigurao naslov prvaka, i na ovu pobjedu će se iz Splita i Rijeke gledati pod povećalom, kao i uvijek kad igraju ove dvije momčadi.

Rijeka je nakon ovog gola i dalje vodeća na ljestvici sa 38 bodova, drugi je Dinamo sa 36, a Hajduk treći sa 35.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.