Izvor:Tycsports.com

Dinamo konačno odlučio pojačati napad: Upoznajte ubojitog Argentinca Gustava Bou (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Bou je ponikao u River Plateu, a u seniorskoj karijeri igrao je za Olimp, LDU Quit, Gimnasiu i na kraju za Racing.

Argentinski napadač Gustavo Bou spominje se u kontekstu novog Dinamovog pojačanja. Riječ je o 26-godišnjem napadaču, inače članu argentinskog prvoligaša Racinga, koji na tržištu vrijedi oko 5.5 milijuna eura. Bou je ponikao u River Plateu, a u seniorskoj karijeri igrao je za Olimp, LDU Quit, Gimnasiu i na kraju za Racing.

Bou je zapravo impresivan golgeter i na dobru je glasu u Južnoj Americi, štoviše, jedan je od najboljih napadača u argentinskoj ligi. U dresu Racinga odigrao je 68 utakmica i upisao je 33 pogotka te dodao deset asistencija, što sveukupno čini jedan impresivan napadački rezime.

Kako nije riječ o još jednom “Youtube” kupovanju Dinama, Bou je bio na radaru West Hama ovoga ljeta, ali problem je bio radna dozvola. Bilić je navodno za usluge Gustava bio spreman izdvojiti oko deset milijuna eura.

Spomenimo kako je Bou bio najbolji strijelac Cope Libertadored 2015. godine, dok je u 2016. godini u 14 utakmica zabio šest golova. Razlog tako slabijeg učinka bile su ozljede i propali transferi jer se Gustavo silno želi domoći Europe.

Visina odštete jamačno neće biti manja od pet milijuna eura, a Dinamo si to može priuštiti s obzirom da su ovoga ljeta dobro prodavali, a i Liga prvaka donijela je 15-ak milijuna eura.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.