Photo: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMO, HADJUK I ISTRA ‘POPILI’ VISOKE KAZNE ZBOG NAVIJAČA!

Autor: Bruno Herljević

Pavličić je i ovoga puta strogo primjenivao pravilo da kazne plaćaju domaćini ako je gostujući klub organizirao dolazak svojih navijača.

Disciplinski sudac Prve HNL, Saša Pavličić, podijelio je kazne za 29. kolo koje se igralo prošlog vikenda. Pavličić je kaznio Dinamo s 22.000 kuna, Hajduk s 12.000, Istru 1961 s deset tisuća i Rijeku sa šest tisuća kuna, zbog brojnih baklji i protupravnog ponašanja na Maksimiru i Aldu Drosini.

Pavličić je i ovoga puta strogo primjenivao pravilo da kazne plaćaju domaćini ako je gostujući klub organizirao dolazak svojih navijača. Stoga, kaznu za bakljadu na južnoj maksimirskoj tribini plaća Hajduk jer je sam prodavao ulaznice navijačima i ugovorom se obvezao da će snositi dio troškova jer je pristao da njegovi navijači mogu samostalno kupiti ulaznice u slobodnoj prodaji na Maksimiru.

A na Maksimiru je bilo svega, zapalilo se oko trideset baklji, preknut je susret, bacali su se topovski udari, dimne zavjese…

Iz istog razlgoa na utakmici između Istre i Rijeke, Istra je kažnjena s deset tisuća, a Rijeka sa šest tisuća kuna.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.