Photo: Igor Kralj/PIXSELL

DALIĆ ŠOKIRAO SASTAVOM: Može li ovakva ‘krnja’ ekipa protiv Meksika?

Autor: Željka Orešković

Ovo je biti pravi ispit za reprezentaciju

Neki igrači propustit će drugu prijateljsku utakmicu jer je izbornik Dalić uvažio zahtjeve njihovih klubova. Oni će odraditi utakmicu s Peruom, ali neće putovati u Dallas kako bi istrčali protiv Meksika.

 

“Imamo brojne zahtjeve od klubova da oslobodimo njihove igrače druge utakmice i to ćemo napraviti. Ne mogu točno reći koliko imena i koja su to, no protiv Perua će igrati najjači sastav, i to neću rano mijenjati. Dat ću im da budu na travnjaku cijeli susret ili većinu utakmice, a ostali će dobiti šansu s Meksikom. Tako će svi igrati. Mi smo u Americi, drugi u Europi, moramo to imati u vidu, a i prilika je da damo minutažu svima, što sam i najavio da ćemo učiniti”, rekao je Dalić za Sportske.

Za prvih 11 mogao je birati između 13 igrača, ali Badelj i Kramarić ostaju i započet će s Meksikom pa bi večeras trebali dobiti priliku Brozović i Kalinić. Među onima koji su oslobođeni igranja druge utakmice su najveće zvijezde: Subašić, Modrić, Rakitić, Mandžukić i Brozović sigurno, a moguće je da će se na tom popisu naći i Perišić, Kalinić i još pokoji Vatreni…

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.