Photo: Igor Kralj/PIXSELL

CVITANOVIĆ ODUZEO KAPETANSKU TRAKU ANTOLIĆU! Trener objasnio drastičnu odluku!

Autor: Bruno Herljević

Nakon što je Dinamo, očekivano, svladao filijalu, trener Dinama, Mario Cvitanović, morao je objasniti jednu drastičnu odluku

Dinamo je nadigrao Lokomotivu u 16. kolu Prve HNL s 2:0 i time je povećao prednost na ljestvici. Satelitski klub Dinama i dalje ne zna za pobjedu i sada već ima 26 poraza i jedan remi protiv gradskog rivala. Dinamo je pak odmaglio na 12 bodova prednosti pred Osijekom.

Lokomotiva je prvi gol primila u 18. minuti kada je Ivan Fiolić, nekada njihov igrač, dobro zahvatio centaršut s lijeve strane koji je odapeo Sosa. Povećanje vodstva stiglo je tek u 90. minuti kada je Lecjaks postigao svoj prvi gol za Dinamo.

Nakon što je Dinamo, očekivano, svladao filijalu, trener Dinama, Mario Cvitanović, morao je objasniti jednu drastičnu odluku. Naime, oduzeo je kapetansku traku Antoliću i dao je Ademiju.

”Već sam prije rekao, nemamo mi samo jednog kapetana, već više njih. To uopće ne biti trebalo biti pod znakom pitanja. Mislim da je Ademi svojim stavom i kalvarijom kroz koju je prošao zaslužio isto tako da bude kapetan. U ovoj situaciji sam ga nagradio. Svi su oni za mene kapetani”, pojasnio je Cvitanović.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.