ČUDO NA TESTIRANJIMA: Ibrahimović već ušao u povijest Manchester Uniteda!

Autor: I.Knežević

Iako će u listopadu napuniti 35 godina, Ibra je očito i dalje u sjajnoj formi, te bi mogao zbog svojih fizičkih predispozicija biti jedan od rijetkih profesionalnih nogometaša koji će na visokoj razini igrati i do 40. godine.

Zlatan Ibrahimović još nije odigrao niti jednu utakmicu u svom novom klubu, Manchester Unitedu, a već je ušao u povijest tog kluba. Naime, na Twiter profilu kluba objavljeno je kako je Ibrahimović službeno najsnažniji čovjek u povijesti Manchester Uniteda i to nakon što je odradio medicinska/fizička testiranja.

Iako će u listopadu napuniti 35 godina, Ibra je očito i dalje u sjajnoj formi, te bi mogao zbog svojih fizičkih predispozicija biti jedan od rijetkih profesionalnih nogometaša koji će na visokoj razini igrati i do 40. godine.

Ibra je potpisao s Unitedom ugovor na godinu dana, a tjedno će zarađivati 250 tisuća funti. Za pretpostaviti je da će uz trenera Mourinha Zlatan biti najglasniji čovjek u svlačionici…




Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.