Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Čudna zbivanja u maksimirskoj loži: Mamić eksplodirao u loži i urlao prema terenu, a Pušnik ga u čudu gledao

Autor: B.H.

Utakmica sama po sebi bila je uspavanaka s puno prekršaja i s desecima amaterski promašenih 'zicera'. Djelovala je više kao drugorazredna utakmica, a ne kao najjači derbi Prve HNL. No, barem je negdje bilo zanimljivo, a već pogađate gdje... U maksimirskoj loži naravno.

Nažalost, ništa posebno nije pružila ta pompozno najavljena i dugoočekivana utakmica između Dinama i Hajduka s “prepunim” tribinama. Niti je utakmica bila atraktivna, ta čak nijedan gol nije pao, a navijača je došlo trećinu onog što se najavljivalo, znači oko sedam tisuća njih vjernih. S time da je Torcidaša došlo gotovo isto koliko i BBB-ovaca što nam jasno govori da taj povratak i nije baš odjeknuo među navijačkom populacijom aktualnog prvaka.

Utakmica sama po sebi bila je uspavanaka s puno prekršaja i s desecima amaterski promašenih ‘zicera’. Djelovala je više kao drugorazredna utakmica, a ne kao najjači derbi Prve HNL. No, barem je negdje bilo zanimljivo, a već pogađate gdje… U maksimirskoj loži naravno.

Naime, vidjevši valjda kako Dinamu nikako ne ide, kako je igra zamrla, nema ideje i kako je statičnost u potpunosti prekrila Dinamiku, ulogu motivatora odlučio je preuzeti bivši trener Dinama, Zoran Mamić, koji je došao pogledati utakmicu za vrijeme odmora od klupskih obveza. U jednom trenutku ustao je sa svojega mjesta u loži i valjda počeo, što bi Ćiro rekao, galvanizirati svoju bivšu momčad gestikulacijama. Mamić je stao pred svečanu ložu i počeo nešto galamiti prema travnjaku, nije još jasno što.

Što god da je napravio nije urodilo plodom, a trener Hajduka, Marijan Pušnik samo se zagledao prema njemu… Čudna situacija, pomalo i neugodna kada se bolje promisli.

Autor: B.H.