Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Crnogorac iz Rijeke odvratno ponižavao igrače Cibalije: ‘Dat ću vam 100 kuna za jogurt, da se sirotinja najede’

Autor: Bruno Herljević

Riječi su koje je Marko Vešović dovikivao igračima Cibalije pred kraj prvog poluvremena utakmice s Cibalijom u Vinkovcima, a vratio mu je CIbalijin Tomislav Vranjić.

Povratnik u Prvu hrvatsku nogometnu ligu, Cibalia, uzela je bod Rijeci i po prvi puta ove sezone nije primila gol na utakmici. No, o tom velikom bodu nije se toliko pisalo koliko se pisalo o sramotnom ponašanju crnogorskog reprezentativca, Marka Vešovića, iz redova Rijeke.

“Dat ću vam 100 kuna za jogurt, da se sirotinja najede”, riječi su koje je Marko Vešović dovikivao igračima Cibalije pred kraj prvog poluvremena utakmice s Cibalijom u Vinkovcima, prenose Sportske.

Crnogorski branič iskoristio je nemilu situaciju koja drma Cibaliju već neko vrijeme, odnosno, činjenicu da od veljače neki igrači nisu primili plaću.

“Što ne znači da smo gladni, pa nismo bili gladni ni za vrijeme Domovinskog rata. Za jogurt imamo, Vešovićev novac nam ne treba, neka ga zadrži za sebe, makar se neke stvari ne mogu kupiti novcem”, rekao je trener vratara Cibalije Tomislav Vranjić, koji se s Vešovišćem verbalno sukobio i nakon utakmice.

Na koncu Vranjić se ispričao (?!) zbog svoje izjave, odnosno, reakcije. “Ispričavam se sportskim prijateljima iz HNK Rijeka na mojoj neprimjerenoj reakciji, ali bio sam isprovociran Vešovićevom bljutavom izjavom, to je stvarno dno dna. Još mi je poručio ‘doći ćeš ti u Rijeku’… Hoću, naravno, i to dva dana ranije,” poručio je Vranjić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.