Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ćorić objasnio neobičnu proslavu pogotka: ‘Ne brinite, znam što radim. Tako slavim golove i na video igrici’ (VIDEO)

Autor:

Otkrio je i zašto u svaku utakmicu ulazi sa zamotanom rukom.

Ante Ćorić zablistao je nakon dugo vremena u velikoj utakmici. Kranjčar se napokon odvažio dati Ćoriću ulogu playmakera, a on mu je to vratio golom i asistencijom u utakmici trećeg pretkola Lige prvaka s Tbilisijem, kojeg je Dinamo pobijedio 2:0. Zaradio je Ćorić i ovacije kada je izlazio, a Maksimirom je odzvanjalo “Ante Ćorić, Ante Ćorić”.

Na neki način Ćorić je dobio ono što je sanjao otkako je stigao u klub, ali ostao je čvrsto na zemlji i nije poklekao pred svim tim zanosom.

“Ma odlično se osjećam, malo sam lošije ušao u utakmicu, ali kasnije je sve bilo dobro. I bolje od toga. Moram biti zadovoljan, na gol i asistenciju bih uvijek pristao. E, da je tako uvijek, nitko sretniji od mene. Ali, najvažnije da momčad pobjeđuje. Stvarno nisam dobro ušao u utakmicu, ne znam zašto. I onda sam čuo čak zvižduke s tribina upućene prema meni. I tada sam pomislio, ‘e, nećete’! Ti su me zvižduci baš nekako podigli, pa sam zaigrao puno bolje. I na kraju zabio i asistirao. Ponavljam, nitko sretniji od mene”, kazao je Ćorić, prenosi Goal.

Osim po sjajnom učinku na toj utakmici, jedan je detalj svima zapeo za oko, a to je njegova proslava pogotka. Ćorić se zaletio i u punom se trku skočio i bacio na travnjak, no, bacio se ravno na lijevo rame punom težinom, što može itekako izazvati ozljedu. Ćorić to objašnjava na svoj način, iako pomalo neobičan.

“Haha, vidim da se ljudi sada zamaraju oko toga. Znam što radim, tako slavim golove na Fifi 2016 . I nema razloga za paniku. Znam se tako baciti, sigurno se neću ozlijediti”, pojašnjava Ćorić.

Goran Vlaović je stradao slaveći na sličan način… “Ne brinite, znam za taj slučaj. No, on se bacio na glavu, čak pao na facu, a ja sam ipak skočio na rame. I ne pada mi na pamet skakati na glavu, toliko lud ipak nisam”, kaže Ćorić.

Malo je poznat podatak kako Ćorić u svaku utakmicu ulazi s ozljedom ruke. “Joj, to moram operirati, ali ne želim. Ipak sam nogometaš, to mi nije toliko bitno. Zato ruku zamotam ‘tejpom’, pa je na terenu sve kako treba. Inače me nekad malo boli”, veli Ćorić.

Na koncu je komentirao i šanse Tbilisija u uzvratu.

“Vjerujem da ne može. Vjerujem kako smo kvalitetnija momčad od Gruzijaca, to smo i dokazali. Sigurno se nećemo opustiti, niti podcijeniti našeg suparnika, ali u Tbilisi idemo po još jednu pobjedu.”

A komenitrao je za kraj i napise kako je bio ljutit kada nije igrao protiv Vardara. “To me baš pogodilo. Ma nisam bio ljutit, s time nisam imao problema. I poštujem svaku odluku trenera. Istina, mislio sam da ću igrati, ali nisam i OK – sve je bilo u redu. Pa kako bih bio ljutit na suigrače koji su pobijedili u toj utakmici, odveli nas u daljnju fazu natjecanja” završio je Ante Ćorić .

Autor:

ZADNJE VIJESTI