Photo: Filip Brala/PIXSELL

Ćiro nije tako siguran u Sammira, a ima i dobar razlog: ‘Ako će i dalje izlaziti do jutra – koristi neće biti’

Autor: Andrija Kačić-Karlin/Bruno Herljević

"Volio bih da se vratio u Zagreb odgovorniji nego ikada, u tom slučaju bio bi pomoć Dinamu u dostizanju Rijeke. On zna, ali jel može? Odgovor ćemo morati pričekati"...

Glasine su se još jednom pokazale točnima, povremeni ili bivši, kako već želite, hrvatski reprezentativac, Sammir, vratio se u Dinamo. Klub je to u kojem je naturalizirani hrvatski nogometaš iz Brazila, ostvario najveći utisak i stekao status zvijezde. Povratak je zapravio bio svojevrsno iznenađenje jer je Sammir imao ogromnu plaću od 7.5 milijuna eura godišnje u Kini, ali očito mu je nedostajao nogomet pa je raskinuo ugovor i vratio se u Zagreb.

O povratku sina razmetnoga u Zagreb svatko ima mišljenje, a mi smo upitali Ćiru Blaževića kako on vidi povratak Sammira u Dinamo. “Ah, nitko ne može osporiti njegovo znanje i umijeće baratanje s loptom. On je dobar igrač. No, kad je bio u Dinamu često je njegova igra znala patiti zbog njegove neprofesionalnosti. Izlasci, alkohol, neodgovornost, to niti jedan trener ne voli. Ako će i dalje izlaziti do jutra – koristi neće biti”, odmah je naglasio Ćiro.

Može li igrač uopće promijeniti svoje ponašanje izvan terena?

“Ovisi o karakteru dotičnog igrača. Volio bih da se vratio u Zagreb odgovorniji nego ikada, u tom slučaju bio bi pomoć Dinamu u dostizanju Rijeke. On zna, ali može li? Odgovor ćemo morati pričekati. ‘Ajmo ovako, pozdravljam povratak i pomno ćemo ga promatrati”, oprezno će Ćiro.

Autor:Andrija Kačić-Karlin/Bruno Herljević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.