Ćiro Blažević uvjeren da će Slovenac Čeferin spasiti nogmet na ovim prostorima

Autor: Andrija Kačić-Karlin

U Ljubljani je održan treći nogometni panel organiziran povodom predstojećeg Football Festa koji će se od 27. do 30. listopada ove godine održati na Zagrebačkom velesajmu.

Nakon Football Bruncha, svojevrsnog nogometnog druženja u Zagrebu i Splitu, u Ljubljani je održan treći nogometni panel organiziran povodom predstojećeg Football Festa koji će se od 27. do 30. listopada ove godine održati na Zagrebačkom velesajmu.

Druženje je održano u Champions Loungeu, a o temi „Nogomet u regiji“, pričali su „trener svih trenera“, Miroslav „Ćiro“ Blažević i Alan Balen, dugogodišnji djelatnik u nogometu i voditelj projekta Football Fest.

Na panelu Football Bruncha u Ljubljani govorilo se, dakako, i o nedavno izabranom novom predsjedniku Uefe, Aleksandru Čeferinu, ujedno i predsjedniku Slovenskog nogometnog saveza. Popularni Ćiro smatra kako je to odlična vijest za nogomet u regiji.

Football Fest je najveći regionalni nogometni događaj koji će okupiti nogometne tvrtke, klubove, saveze i sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu iz srednje i jugoistočne Europe. Svoj dolazak na događaj potvrdili su izlagači, klubovi i savezi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Mađarske, Rumunjske, Srbije, BiH i drugih država ovog dijela Europe.

Football Fest sastoji se od sajamskog dijela koji se proteže na 3,500 kvadratnih metara izložbenog prostora, konferencijskog dijela na kojem će svoja predavanja održati velike europske nogometne „face“ i zabavne zone

gdje će svi zaljubljenici u nogomet moći doživjeti puno zabavnog sadržaja, zanimljivih nastupa i natjecanja.
Podsjetimo, na prvom Football Brunchu, održanom u Zagrebu početkom lipnja, sudjelovao je proslavljeni hrvatski reprezentativac i poduzetnik Dario Šimić, a na drugom, nedavno održanom u Splitu, „vatreni lakat“, Aljoša Asanović.




Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.