Twitter

CHAPECOENSE NIJE SAM! Brazilski klubovi nude igrače, PSG spreman je dati golemu svotu novca!

Autor:

Prema posljednjim informacijama u nesreći je poginula 71 osoba, a od 22 nogometaša preživjela su samo trojica, Luciano Ruschel, koji je zadobio prijelom kralježnice i neće moći hodati, Helio Hermito Zambier Neto i Jakson Ragnar Follmann.

Brazilski nogometni prvoligaš, Chapecoense preko noći je ostao bez gotovo cijele momčadi nakon stravične zrakoplovne nesreće. Momčad je putovala na finale Copa Sudamericane u Kolumbiju gdje je trebala odigrati susret s Atletico Nacionalom, ali taj se susret vjerojatno nikada neće odigrati.

Svjesni su toga bili i u kolumbijskom klubu pa su već istoga dana predložili da se naslov Copa Sudamericane dodjeli Chapecoenseu, a još su apelirali kod Brazilskog nogometnog saveza da osiguraju Chepecoense ne može ispasti iz prve lige u sljedeće tri sezone, bez obzira na plasman.

Iz Brazilskog saveza još nisu odgovorili, ali zato tamošnji mediji pišu kako su se brojni brazilski klubovi ponudili poslati neke svoje igrače, a europski bogataški div, PSG ponudio financijsku pomoć u visini od čak 40 milijuna eura

Prema posljednjim informacijama u nesreći je poginula 71 osoba, a od 22 nogometaša preživjela su samo trojica, Luciano Ruschel, koji je zadobio prijelom kralježnice i neće moći hodati, Helio Hermito Zambier Neto i Jakson Ragnar Follmann, vratar Danilo je preminuo na putu prema bolnici. Dio igrača, njih osam, ostalo je u klubu.

Autor:

VEZANE VIJESTI