Facebook: Celta de Vigo (Official)

Celta rasturila Barcelonu u deset minuta: Vratar Barcelone teško se osramotio (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

U deset minuta primili su tri pogotka. Sisto Pione otvorio je u 23. minuti, Iago Aspas povećao je u 31., a Mathieu si je zabio autogol u 33. minuti.

U sedmom kolu španjolske Primere Barcelona je iznenađujuće izgubila na gostovanju u Vigu kod Celte sa 4:3 (3:0). Katalonci su bili ležerni i mislili su kako imaju sve pod kontrolom, a onda je uslijedio uragan. U deset minuta primili su tri pogotka. Sisto Pione otvorio je u 23. minuti, Iago Aspas povećao je u 31., a Mathieu si je zabio autogol u 33. minuti.

U nevjerici je bio trener Barcelone, Luis Enrique, ali Barca se probudila u nastavku i činilo se kako bi čak mogli i stići velik zaostatak. U 58. minuti Pique je smanjio na dva gola zaostatka, a onda je Neymar s bijele točke doveo Barcelonu do 3:2. No, tada je na scenu stupio vratar Barcelone Ter Stegen. Prilikom jednog ispucavanja u 77. minuti pogodio je Hernandeza u glavu, a lopta se odbila u gol za 4:2 Celte.

Do kraja utakmice zabio je još Pique u 87. minuti, ali bilo je prekasno za izjednačenje. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odgledao je susret s klupe za pričuve.

Barcelona je ostala na četvrtom mjestu sa 13 bodova, a toliko ima i petoplasirani Villarreal. Atletico i Real imaju po 15 bodova i nalaze se na prvom i drugom mjestu, a trećeplasirana je Sevilla s 14 bodova. Celta je ovom pobjedom dospjela na 10. mjesto i ima 10 bodova.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.