Picmonkey

Čeka nas paklena atmosfera: Torcida sa stilom najavila veliki pohod na Maksimir

Autor: Bruno Herljević

Utakmica 11. kola Prve HNL, između Dinama i Hajduka na rasporedu je u nedjelju u 17 sati na Maksimiru.

Utakmica protiv Juventusa bila je samo uvertira u ono što slijedi u nedjelju. Na oživljeni Maksimir stiže najljući rival, Hajduk, a prema svemu do sada najavljenom navijači bi trebali popuniti svako prazno mjesto na tribinama. I domaći i gostujući! Naime, vlak iz Splita koji će u nedjelju ujutro krenuti prema Zagrebu je rasprodan u potpunosti, a nema sumnje kako će dobar dio navijača stići i autobusom ili privatnim prijevozom. Samo u ‘Bilom vlaku’ stići će oko petsto Torcidaša, što znači kako je interes za derbijem velik.

Nakon dugo vremena na Maksimiru se očekuje paklena, uzavrela i nabijena atmosfera i to iz više razloga. Prvo, Bad Blue Boysi su se vratili na svoj sjever, a istok i zapad jednako su dobro popunjeni. Drugo, Dinamo je u padu, u lošoj formi i klupu bi u međuvremenu trebao preuzeti novi trener, Ivajlo Petev, koji je još uvijek nepoznanica svima, stoga ne zna se kako će pristupiti ovoj utakmici. Torcida pak smatra kako je to velika prilika Hajduku da ‘skine skalp’ Dinamu u njihovoj utvrdi. Treće i ono najvažnije, vratit će se onaj stari rivalitet između sjevera i juga jer će Zagreb biti preplavljen plavim i bijelim dresovima, a svi znamo kako je već to dovoljno da se napravi ‘show’, nadamo se bez incidenata naravno…

Utakmica 11. kola Prve HNL, između Dinama i Hajduka na rasporedu je u nedjelju u 17 sati na Maksimiru.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.