Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

BRUTALNO ISKRENI VOJNOVIĆ O INCIDENTU NAKON UTAKMICE S HAJDUKOM: ‘Ako smo pi*kice, pi*kice smo svi zajedno’!

Autor: Bruno Herljević

Kada su se konačno strasti malo smirile Vojnović je demantirao dramatične događaje na Poljudu, ali nije odustajao od činjenice da je Osijek odigrao lošu utakmicu.

Hajduk je pobijedio Osijek s 1:0 u 14. kolu Prve HNL i time ih preskočio na ljestvici. Osijek nije odigrao vrhunsku utakmicu na Poljudu, a briljirao je i vratar Mikulić koji je poskidao nekoliko zicera i time ih spasio blamaže. Ipak, bila je još ta dvojbena situacija u kojoj je sudac propustio dosuditi čisti jedanaesterac za Osijek, ali pitanje je bi li se i nakon toga nešto drastično promijenilo kod gostujuće momčadi.

Nakon utakmice Osječani su bili vidno nezadovoljni, trener Zekić kazao je kako je njegova momčad igrala sramotno, a Aljoša Vojnović, miljenik navijača bio je u glavnoj ulozi tek nakon utakmice. Izazvao je incident nešto prije kraja susreta, potom je bilo problema sa navijačima, pa zaštitarima, a onda je navodno udario i svojeg kapetana Barišića nogom u stražnjicu.

”Nije moje da demantiram, nije moje da ikome pametujem, nije moje da ispravljam krive Drine, nije moje da “svjedocima” govorim da lažu i da su sitne duše… ALI PRIJE BIH UMRO NEGO UDARIO SVOJEG KAPETANA. Točka. Ako smo pi*kice, pi*kice smo svi zajedno, ako smo pravi, pravi smo svi zajedno. Popravit ćemo mi ovo, vjerujte u nas”, objasnio je slikovito Aljoša Vojnović preko Facebooka.

Kada su se konačno strasti malo smirile Vojnović je demantirao dramatične događaje na Poljudu, ali nije odustajao od činjenice da je Osijek odigrao lošu utakmicu.

“Ma nije bilo gužve, to je normalno kod svih derbija, tenzije su visoke. Bila je korektna utakmice i svi smo se na terenu pozdravili i čestitali si, nesporazum je nastao sa zaštitarima, no to ne treba baciti sjenu na utakmicu koji smo ionako loše odigrali”, kazao je Vojnović koji je bio ljut i na sebe i na svoju momčad.

“Ljut sam i na igrače i na sebe, znam da smo mogli više napraviti. Hajduk nije igrao dobro, ali zasluženo je pobijedio, a da smo mi odigrali hrabrije mogli smo nešto i napraviti. Nakon ovoga nemamo pravo hodati uzdignute glave i smatrati se dijelom velike četvorke hrvatskog nogometa. Taman smo se vratili tamo gdje smo bili prije desetak godina i neki su očito malo polejteli. Trener nam cijelo vrijeme govori da ako nešto želimo napraviti, napravit ćemo to ribanjem jaja na terenu. Do toga nećemo doći ako svih 11 nismo takvi”, iskreno je komentirao Vojnović.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.