Brozović je pronašao neobičan način kako se vratiti u momčad Intera i čini se da mu je uspjelo!

Autor: Bruno Herljević

Bilo kako bilo, dobro je da se Brozović posuo pepelom jer je u sjajnoj formi i šteta je da polusezonu provede na tribini.

Hrvatski reprezentativac iz redova Intera, Marcelo Brozović, ponovo nije u sastavu koji je ovoga jutra poletio prema Pragu gdje ih čeka ogled sa Spartom u drugom kolu Europske lige. Brozović je izvan pogona, odnosno, na hlađenju već treću utakmicu za redom jer je protestirao nakon izmjene. Htio je ranije otići sa stadiona, a trener Nerazzurra, Frank de Boer, nije imao milosti.

Prozvao ga je javno zbog istupa i preselio ga na klupu. Marcelo je već na iduću utakmicu došao vlakom, bodrio je igrače s tribina, ali to nije slomilo de Boera. Primijenio je Marcelo novu taktiku umiljavanja nizozemskom strategu i momčadi, u utorak je došao ispred Interove svlačionice i ispričao se te je obećao sve počastiti pizzom. Trener je uvažio njegovu ispriku, ali Marcelo je ostao u Milanu za ogled sa Spartom. Gazzeta tvrdi kako Marcelo nije ostao po kazni u Italiji već da je riječ o spremi, odnosno, da ga Nizozemac želi spremnog za nedjeljni ogled s Romom jer Joao Mario ima problema s ozljedom.

Bilo kako bilo, dobro je da se Brozović posuo pepelom jer je u sjajnoj formi i šteta je da polusezonu provede na tribini.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.