Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Brozović je pretjerao s ponašanjem i izbačen je iz momčadi do daljnjeg?!

Autor: Bruno Herljević

Piše se kako Marcelo nema profesionalan pristup radu, treninzima i da treneru nije pretjerano dobar, a još mu se ranije zamjeralo to što je htio potpisati za Juventus, najvećeg ligaškog rivala.

Proteklog ljetnog prijelaznog roka očekivao se transfer Marcela Brozovića i Intera u jedan od velikana koji su ga stavili na listu želja. Doduše, očekivao se taj transfer i govorilo se o njemu još tamo krajem zime kada je Marcelo počeo sa sjajnim igrama, ali klub mu je tada zamjerio što je bez konzultacija s njima potpisao za agenciju Doyens Sports. Sve je bilo idealno za Brozovića, igrao je odlično da ga ni nesuglasice s klubom nisu mogle potjerati iz momčadi, također igrao je u reprezentaciji i uživao povjerenje Čačića. Cijena je rasla, Inter je trljao ruke, ali Brozović na koncu nije otišao.

Stigao je novi trener Frank de Boer koji baš i ne mazi previše Brozovića, a onda je na kraju u talijanske medije isplivao ‘prljavi veš’ iz svlačionice Intera. Piše se kako Marcelo nema profesionalan pristup radu, treninzima i da treneru nije pretjerano dobar, a još mu se ranije zamjeralo to što je htio potpisati za Juventus, najvećeg ligaškog rivala. Na koncu je sve eksplodiralo protiv Hapoela u Europskoj ligi u kojoj je Brozović zamijenjen uz burnu reakciju, odnosno, htio je napustiti stadion. Zamjeraju mu ponašanje i na terenu i izvan njega, pa čak i višak kilograma…

No, cijela ta priča malo je čudna i što na koncu stoji iza nje teško je reći. Kako smo ranije pisali, brojni su engleski, talijanski i drugi klubovi imali ponude za Brozovića krajem prijelaznog roka. Sve je bilo dogovoreno s Chelseajem koji je ispunio uvjete Intera, kao i s Juveom, ali oba dogovora su propala. Svi su dali zeleno svjetlo, ali na koncu Marcelo ostaje u Interu, a de Boer tvrdi kako mu je potreban i da ga čeka novi ugovor(?!), stoga, zaista je nejasno što Marcelo još radi u klubu koji ga ne želi s trenerom koji mu ne vjeruje.

Najgore od svega je to što igrač u naponu snage i u najboljim godinama sada u situaciji da nije u kadru niti za klupu, a kamoli za prvu momčad gdje mu je, realno i mjesto. Što Brozu preostaje? Dodvoravati se šefovima i posuti se pepelom ako želi igrati ili presjediti ostatak polusezone i čekati 1. siječnja za, ovoga puta, siguran transfer…

Situacija je to u kojoj pati i igrač i klub i reprezentacija jer ne zaboravimo, Brozović je vitalan dio udarne momčadi izbornika Čačića.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.