Facebook: Neymar (Official)

Brazil će se u Londonu pripremati za SP

Autor: Andrija Kačić Karlin

Brazilski nogometni savez (CBF) i Tottenham su dogovorili suradnju po kojoj 'Selecao' ima pravo koristiti sadržaje trening centra koji se nalazi u četvrti Enfield na sjeveru Londona i koji se smatra jednim od najboljih nogometnih centara u Europi.

Brazilska nogometna reprezentacija završni dio priprema za svjetsko nogometno prvenstvo 2018. u Rusiji odradit će u trening kampu engleskog premierligaša Tottenhama u Londonu.

Brazilski nogometni savez (CBF) i Tottenham su dogovorili suradnju po kojoj ‘Selecao’ ima pravo koristiti sadržaje trening centra koji se nalazi u četvrti Enfield na sjeveru Londona i koji se smatra jednim od najboljih nogometnih centara u Europi.

“Selecao” će na raspolaganju imati dva nogometna terena, bazen, dvoranu, teretanu, te nedavno izgrađeni hotel unutar centra.

“U trening kamp ulazimo 28. svibnja i u njemu ćemo imati vrhunske sadržaje,” potvrdili su iz CBF-a.

Brazil otvara World Cup u Rusiji 17. lipnja utakmicom protiv Švicarske, a u skupini E igrat će i protiv Kostarike, te Srbije.

Do početka SP-a Brazil će imati četiri prijateljske utakmice. U petak će u Moskvi igrati protiv Rusije, a četiri dana kasnije u Berlinu protiv Njemačke. Zatim će ne 3. lipnja na ‘otoku’ odmjeriti snage protiv Hrvatske, a zadnju provjeru imat će 10. lipnja u Beču protiv Austrije.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.