Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

BOMBASTIČNA VIJEST S APENINA: Ode li Pogba, Juventus kreće po trećeg Hrvata?!

Autor:

Mandžukić u napadu, Pjaca na krilu, a u sredini...

Svakim danom špekulacije o odlasku Paula Pogbe iz Juventusa sve su bliže istini. Trenutno je aktualna priča o njegovu povratku u Manchester, a cijena koju bi Mourinho trebao platiti za Pogbu je 120 milijuna za transfer i još 60 milijuna eura za plaću, znači 180 milijuna, u grubo. Juventus je svjestan kako ne može više kočiti odlazak jednog od najboljih veznih igrača na svijetu, ali su jednako svjesni kako na njemu mogu itekako dobro zaraditi.

Stoga, kako pišu talijasnki mediji, ‘Stara dama’ već traži zamjenu za Paula Pogbu. Do sada su oplemenili momčad s vrsnim imenima poput Pjanića, Danija Alvesa, Pjace i Benatije, a po posljednjim pričama razmišljaju o još jednom Hrvatu.

Mandžukić je za sada čini se siguran, za Pjacu imaju velike planove, a kao riješenje za mjesto možebitno upražnjeno mjesto Paula Pogbe vide ni više ni manje, nego Marcela Brozovića. Ovaj transfer je itekako moguć iako je riječ o jednom od najvećih rivala.  Naime, Brozović, iako je trenutno jedan od najboljih u Interu, već neko vrijeme slovi kao ‘spasitelj’ kluba, ali ne u igračkom smislu već u onom financijskom. Za njime vlada najveći interes, a Inter je nabio cijenu od 30 milijuna eura, koliko im je potrebno da pokriju dugove zbog kojih ih pritišće FFP. Do sada se niti jedan klub nije odvažio ispuniti njihove uvijete. Arsenal se dovodio u kontekst transfera, ali poznato je kako je Wenger škrtac, no, Juve će od Pogbe zaraditi isuviše dovoljno novca za Brozovića tako da to neće biti problem.

Bila bi ovo zaista lijepa priča jer bi se u jednoj momčadi spojila trojica ponajboljih Hrvatskih igrača, od čega bi na koncu profitirao i Juve i hrvatska reprezentacija. Ipak, ova je priča tek u začetku, no, jednom kada ode Pogba, nema sumnje da će se ponovo zakotrljati.

Autor:

ZADNJE VIJESTI