Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

BOMBA IZ MAKSIMIRA! Dinamo želi veznjaka Crvene zvezde, Mamić poručio: ‘Primit ćemo ga raširenih ruku’

Autor:

Dinamo želi dovesti 27-godišnjeg veznjaka Crvene zvezde, Mitchella Donalda, cijelu priču potvrdio je Zdravko Mamić koji je očito i osigurao ovakav aranžmana zagrebačkog i beogradskog kluba, a kako se čini on će i sudjelovati u daljnjim pregovorima.

U slučaju da ste dvojili o tome tko i dalje upravlja zagrebačkim Dinamom, vaše dvojbe sada su riješene. Dinamo želi dovesti 27-godišnjeg veznjaka Crvene zvezde, Mitchella Donalda, cijelu priču potvrdio je Zdravko Mamić koji je očito i osigurao ovakav aranžmana zagrebačkog i beogradskog kluba, a kako se čini on će i sudjelovati u daljnjim pregovorima.

“Što se Dinama tiče, otvoreni smo za suradnju. Ukoliko ima dobrih igrača u Srbiju, ako ih klubovi žele pustiti, i ti momci žele k nama, mi ćemo ih primiti raširenih ruku. Nemam zaista nikakvih problema s tim što su oni igrali u Srbiji, tu barijere ne postoje. Uostalom, Donald je Nizozemac, njemu tek nije bitno”, rekao je Mamić za Informer i napomenuo, “Čuo sam dobrih stvari o Donaldu, naši skauti su ga pratiti na nekoliko utamkica. Donald je na našoj listi želja u zimskom prijelaznom roku. Vjerujem da bi se snašao u Dinamu”, kazao je Mamić.

Mitchella Donalda Dinamu je preporučio Darko Alegić, agent čija je kći udana za Luisa Ibaneza, bivšeg igrača Dinama i Crvene zvezde.

“Preporučio sam ljudima u Dinamu Donalda, kao i još neke igrače, ali za Nizozemca su se baš zainteresirali. Ranije se špekuliralo da Dinamo želi i Davida Babunskog, međutim, to nije bilo točno”, rekao je Alegić.

Sportski direktor Zvezde Zvezdan Terzić tvrdi da ne želi prodavati igrače u hrvatske klubove. “O prodaji bilo kojeg igrača Crvene zvezde Dinamu nema prostora ni za razmišljanje, a kamoli za pregovore. Ponavljam, ni za Donalda ni za bilo kojeg drugog igrača”, kazao je Terzić, ali očito još nije poslovao sa Zdravkom Mamićem koji obično što poželi to i dobije.

Autor: