Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

BOMBA IZ MAKSIMIRA! Bogata ponuda za mladog Dinamovog asa, zaradit će na njemu i više nego što su tražili

Autor: Željka Orešković

Odlazi u jednu od najjačih liga

Borna Sosa (20), mladi reprezentativac i lijevi bočni Dinama, ovog ljeta trebao bi zaigrati u Bundesligi, točnije u Stuttgartu. Oni za njega planiraju uplatiti osam milijuna eura na račun Modrih. Informacija je to koja je procurila iz Maksimirske, ali po jednoj priči sve je već dogovoreno i transfer je definiran, dok po drugoj ipak još nije sve gotovo.

Ovaj transfer “nagrada” je za Sosinu dobru igru, koju je pokazao ove sezone, a zbog koje se nametnuo u Dinamu i u mladoj reprezentaciji. Već neko vrijeme europski klubovi se zanimaju za njega, a najozbiljniji su bili Benfica i Wolfsburg, u kojoj igra Josip Brekalo, s kojim Sosa čini ubitačan tandem na lijevoj strani.

Ipak, Wolfsburgu se neće ostvariti želja da dvojac Brekalo – Sosa igraju zajedno jer će Borna put Stuttgarta. Za mladog Modrog zanimala se i Sampdoria, klub Serie A, ali ponudili su četiri milijuna eura, a Dinamo je tražio sedam. Dobro je da su ponudu odbili jer će od Stuttgarta sada dobiti još milijun više, javljaju Sportske.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.