Photo: Robert Anic/PIXSELL

BOMBA IZ ITALIJE! IGOR TUDOR PREUZIMA SLAVNOG PRVOLIGAŠA: Vodit će dvojicu Hrvata!

Autor: Bruno Herljević

Nakon neslavne epizode u turskom Galatasarayu, perspektivni hrvatski strateg Igor Tudor ima novi posao! Naime, Tudor će preuzetiv vruću klupu slavnog talijanskog prvoligaša Udinese. Tvrde to gotovo svi veći talijanski mediji.

Nažalost, Tudor dolazi kao spasitelj i ima ugovor do kraj sezone, a dočekala ga je vrlo turobna atmosfera. Momčad iz Udina ima čak 11 poraza u nizu, a Massimo Oddo je dobio otkaz nakon što su izgubili od Crotonea kod kuće s 2:1.

Tudor je dobio momčad koja se nalazi na 15. mjestu Serie A i ima 33 boda četiri kola prije kraja i na samo četiri boda je od 18. momčadi lige SPAL-a, odnosno mjesta koje vodi u drugu ligu.

U momčadi ga čekaju dvojica Hrvata, napadač Stipe Perica i veznjak Andrija Balić, a pomoćnik će mu biti Ante Šerić. Debi na klupi Udinesea mogao bio imati protiv posljednje momčadi lige, Beneventa koji je u prošlom kolu srušio Milan. Tudoru će Udinese biti peti klub u karijeri, nakon Hajduka, PAOK-a, Karabukspora i Galatasaraya.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.