Facebook: Ivan Rakitić (Official)

BOMBA IZ BARCELONE! Mourinho krenuo u lov na Ivana Rakitića, a Katalonci imaju jedan problem!

Autor:

Španjolci tako otrkivaju kako je Rakitić zapravo vrlo blizu Manchester Uniteda, odnosno, da je Mourinho pokazao velik interes za njega i kako ga želi preoteti Barceloni.

Svi oni koji i dalje tvrde da Rakitićeva uloga u Barceloni nije ključna, mogu pogledati naslovnicu Mundo Deportiva, naglašavamo, naslovnicu! Hrvatski reprezentativac danas je glavna tema španjolskog medija koji je u tekstu pod naslovom, ‘Rakitićevo produljenje je ključno’, pokušao objasniti zašto je produljenje ugovora pojedinim zvijezdama, s naglaskom na Rakitiću, važno za budućnost kluba.

Rakitić ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2019. godine, ali produljenje je nužno jer Rakitić je u naboljim godinama i možda dođe u iskušenje da promijeni klub. Španjolci tako otrkivaju kako je Rakitić zapravo vrlo blizu Manchester Uniteda, odnosno, da je Mourinho pokazao velik interes za njega i kako ga želi preoteti Barceloni.

Screenshot
Screenshot

Realno, Mourinho raspolaže s više sredstava i svakako može dati Rakitiću bolji ugovor, a isto tako može namiriti i odštetu. To je zapravo jedini problem za Barcelonu. Rakitić bi u Manchesteru vjerojatno igrao kao podrška Pogbi, odnosno, imao bi sličnu ulogu kao u Barceloni. Ipak, Mundo Deportivo malo smiruje situaciju i tvrdi kako je “Barcelona i dalje prioritet Rakitiću, iako je prosaca sve više”.

Nešto ranije, nove ugovore dobili su Neymar, Mascherano i Busquets, a sada bi na red trebao doći Rakitić. Ne dođe li uskoro na red Ivanov ugovor, Mourinhu bi se mogla ispuniti nova želja.

Autor: