Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Bolnica u Maksimirskoj 128: Pavičić otpao za ovu godinu, Matel zaradio prijelom nosa, Ćorić se izvukao…

Autor:

Spomenimo još samo kako za važnu utakmicu u Osijeku neće biti Stojanovića, Antolića, Leškovića i Goncala koji su još ranije ispali iz pogona.

Svaka teška bitka nosi posljedice, a baš je takva bila ona Dinamova protiv Lyona na Maksimiru. Momčad je u susret ušla s velikim deficitom na mnogim pozicijama, a taj su manjak prouzročile baš ozljede. No, Petev se snašao i gurno je u vatru mladu i gladnu momčad koja je ostavila dušu i srce na terenu. Ipak, posljedica je, kao što smo kazali, bilo.

Petev je protiv Lyona bio primoran čak tri puta mijenjati zbog ozlijede. Izlazili su Matel, Ćorić i Pavičić, isprva se činilo kako su povrede teže kod sve trojice jer se ne napušta teren samo tako u ključnim trenucima utakmice. No, već drugog dana situacija je nešto jasnija. Domagoj Pavičić prošao je najgore. Mladi veznjak ponovo je zaradio težu ozljedu, iščašio je ligamente ramena i neće ga biti barem tri tjedna, što znači kako je za jesenski dio prvenstva praktički otpao.

Malo bolje je prošao rumunjski bek Alexandru Matel koji je zaradio prijelom nosa i neće ga biti na nedjeljnom ogledu protiv Osijeka, ali bi već za utakmicu protiv Rijeke mogao biti spreman. Najbolja vijest je ipak to što Ante Ćorić nije prošao tako loše kao što se mislilo. Štoviše, zaradio je tek manju ozljedu i konkurirat će za ogled s Osijekom u nedjelju.

Spomenimo još samo kako za važnu utakmicu u Osijeku neće biti Stojanovića, Antolića, Leškovića i Goncala koji su još ranije ispali iz pogona, ali bi se zato trebali vratiti Soudani i Sosa.

Autor: