Michael Steele

Blijeda izvedba Arsenala i Leicestera završila podjelom bodova (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Bila je to mršava i blijeda, ma bolje rečeno, anemična izvedba obaju momčadi koja je na koncu završila najpravednije, podjelom bodova.

Subotnje utakmice drugog kola Premiershipa zaključili su Leicester i Arsenal. Bila je to mršava i blijeda, ma bolje rečeno, anemična izvedba obaju momčadi koja je na koncu završila najpravednije, podjelom bodova.

Arsenal je bio nešto konkretniji u prvome poluvremenu, ali to zaista nije ništa previše vrijedno spomena. Tek jedan dobar udarac Chamberlaina sredinom prvoga dijela, odlična intervencija Schmeichela u 30. minuti nakon Cazorlina slobodnjaka s kojih 35 metara. Nastavio je Arsenal s napadima do poluvremena, ali gotovo je bolno bilo gledati lošu realizaciju Wengerovih ofenzivaca. Pred sam kraj poluvremena Koscielny starta na Drinkwatera u šesnaestercu i ruši ga, ali Clattenburg samo odmahuje. Bio je u pravu jer je Koscielny dirao loptu prvi.

Nastavak utakmice nije donio ništa posebno osim jedne loše odluke suca. Naime, ovoga puta Clattenburg je pogriješio jer je Bellerin rušio Musu, ali sudac je samo pokazao da se igra dalje.

Na koncu jedino što možemo zaključiti nakon ove utakmice jest da Wengeru polako istječe vrijeme dovođenja pojačanja u napadu. Realizacija je blago rečeno očajna, a navijači postaju sve nervozniji iz utakmice u utakmicu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.