slepička

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama postao MMA borac!

Autor: I.Knežević

Sada se Miroslav odlučio okušati u novom sportu, na češkoj MMA priredbi u studenom borit će se protiv domaćeg borca Miloša Petrašeka.

Češki napadač Miroslav Slepička u siječnju 2009. godine stigao je iz Sparte u Dinamo u transferu vrijednom 1,5 milijuna eura, no nikad nije opravdao uloženi novac. Nakon dvije godine napustio je klub, nakon kojeg je igrao kratko za Greuther Furth, zatim se vratio u Spartu, no učinak mu je bio skroman, te je ubrzo počeo igrati za drugoligaške klubove, a čak je polusezonu odigrao i u indijskoj Goi.

Trenutno sa 34 godine na leđima prošlu sezonu je odigrao za slovačkog drugoligaša MAS Taborsko, za kojeg je upisao devet nastupa i postigao jedan gol.

No, sada se Miroslav odlučio okušati u novom sportu, na češkoj MMA priredbi u studenom borit će se protiv domaćeg borca Miloša Petrašeka.

“Treniram već nekoliko mjeseci borilačke vještine, svjestan sam da ne mogu doseći razinu profesionalnih boraca koji se u kavezu bore godinama. Protiv njih vjerojatno ne bih imao šanse. Ali obećajem da ću učiniti sve da ne razočaram gledatelje”, kazao je Slepička za češke medije.

Autor: I.Knežević

ZADNJE VIJESTI