Bio je fantastičan nogometaš, ali je jako loš biznismen: Raul je u velikim problemima s financijama i zakonom!

Autor:

Raul je izjavio kako nije imao uvid u detalje potpisanih ugovora i kako je imao potpuno povjerenje u rukovodstvo vlastite tvrtke koje svakodnevno obavlja poslove u tvrtki.

Španjolski Vrhovni sud planira oduzeti nekadašnjoj zvijezdi i legendarnom nogometašu Real Madira, Raulu Gonzalezu, 8.3 milijuna eura. Taj je iznos njegova tvrtka Europa Scar Sport propustila isplatiti svojim dioničarima.

Cijeli iznos uključuje 6.3 milijuna eura koji nisu isplaćeni dioničarima i još dva milijuna za troškove suđenja. Novac nije isplaćen za lošu investiciju, koja je uključivala obnovljive izvore energije. Raul je izjavio kako nije imao uvid u detalje potpisanih ugovora i kako je imao potpuno povjerenje u rukovodstvo vlastite tvrtke koje svakodnevno obavlja poslove u tvrtki.

Odvjetnički tim tvrtke Europa Scar Sport ipak će se žaliti na odluku jer je tvrtka nedavno proglasila bankrot i zbog toga bi trebala biti zaštićena od plaćanja kompenzacije. Na koncu se pokazalo da Raul i nije tako vješt biznismen kao što je bio vješt na terenu. Možda se ipak trebao otisnuti u trenerske vode…

Autor: