Facebook/WHUFC

BILIĆEVE ANEGDOTE NASMIJALE ENGLEZE: ‘Mourinho isključen zbog šutiranja bočice? Mene je sudac isključio jer je Srbin’

Autor:

Komentirao je Bilić Mourinhovo isključenje prošle nedjelje kada je na utakmici s West Hamom (1:1), Portugalac zaradio crveni karton zbog burne reakcije na sudačku odluku.

Hrvatski strateg i bivši izbornik, Slaven Bilić, bio je odlično raspoložen na medijskoj konferenciji uoči večerašnjeg ogleda s Manchester Unitedom na Old Traffordu u četvrtfinalu Liga kupa. Bilića je konačno malo krenulo na terenu pa se vratio svojim šaljivim nastupima pred novinarima koji je prošle sezone bilo dosta.

Komentirao je Bilić Mourinhovo isključenje prošle nedjelje kada je na utakmici s West Hamom (1:1), također na Old Traffordu, Portugalac zaradio crveni karton zbog burne reakcije na sudačku odluku.

Mourinho je tada podivljao nakon što je sudac Jon Moss pokazao Paulu Pogbi žuti karton zbog simuliranja. Mou je tada svom snagom opalio bočicu koja se nalazila uz rub travnjaka i sudac ga je poslao na tribine.

“Budimo pošteni, bio je to sjajan volej. Da ju je lošije udario ne bi bio isključen, ali udario ju je predobro”, rekao je Bilić i nasmijao novinare, ali nije stao s pošalicama.

“Puno sam puta vidio te bočice ispred sebe i puno sam ih puta želio raspaliti, ali bih se zaustavio u zadnjoj sekundi”, nastavio je Bilić i započeo jednu svoju anegdotu.

“I ja sam bio isključen par puta, uključujući jednom dok sam bio u Bešiktašu kada smo igrali u razigravanju za Ligu prvaka protiv Arsenala. Gestikulirao sam previše, a sudac je bio Srbin pa me razumio. U Europi su na većini stadiona klupe razmaknute jedna od druge pa se međusobno ni ne vidimo. Ali ovdje u Engleskoj su jedna pored druge, pa je to opasna situacija jer vam stanje uma nije normalno u tim trenucima. Ne sjedite kod kuće i ručate s obitelji, već vas puca adrenalin i nalazite se u crvenoj zoni. Ono što mi je sjajno u Engleskoj je što nisam vidio tučnjavu između menadžera. Stalno na televiziji prikazuju sukob Wengera i Mourinha, ali to je tek jedan u 15 godina, pa nam zapravo ide jako dobro”, ispričao je Bilić.

Autor: