Bilić u West Ham dovodi igrača koji je gurao pištolj suigraču u usta!

Autor: I.Knežević

Omer Toprak i Hakan Calhanoglu bili su u hotelskoj sobi, a Toprak je navodno bio s Töreovom bivšom djevojkom, pa je Töre odlučio izravnati račune.

Prema pisanju Sky Sportsa, West Ham je u pregovorima oko dovođenja turskog nogometaša Gökhana Törea, inače igrača kojeg je Bilić trenirao u Bešiktašu. Spominje se iznos od 15 miljuna eura, no ono što se još više spominje je karakter Törea iza kojeg stoji jedna nevjerojatna priča o incidentu kojeg je napravio 2013. godine.

Töre je tada završio na naslovnicama jer je imao nemali incident s pištoljem. Naime, nakon poraza od Nizozemske u kvalifikacijama za SP turski igrači nalazili su se u hotelu. Omer Toprak i Hakan Calhanoglu bili su u hotelskoj sobi, a Toprak je navodno bio s Töreovom bivšom djevojkom, pa je Töre odlučio izravnati račune.

Calhanoglu je dio događaja ispričao u intervjuu za njemačku nacionalnu TV kuću – ZDF.

“Töre i jedan njegov prijatelj ušli su u našu sobu. Gökhanov prijatelj prišao je Omeru Topraku, izvadio pištolj iz jakne i rekao mu da će ga upucati ako ne legne na pod. Mene je udario i ležao sam u kutu. Došao je onda do mene i rekao ‘ne miči se jer ću te upucati’. Sklupčao sam se u kutu sobe, nisam se mogao maknuti, bojao sam se za život”, šokirao je gledatelje Calhanoglu svojom izjavom.

Iako svi detalji incidenta nisu poznati, priča se da je Topraku pištolj guran u usta, ali se incident pokušao zataškati kako ne bi naštetio turskoj reprezentaciji.

Nije to sve što se tiče Törea, jer je pola godine kasnije ranjen s još petoro osoba u jednoj diskoteci, također je u pitanju bila svađa oko djevojke, ali se pisalo da Töre u tom slučaju nije imao veze s incidentom, već je bio kolateralna žrtva. Tada je dobio jedan metak u rame.

Posljednje dvije godine 24-godišnji igrač više nije bio umiješan u nijedan incident, pa tako ni u vrijeme kada je igrao kad je Bilić vodio Bešiktaš, pa je moguće da se “smirio”…




Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.